Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Tot ce trebuie sa stii despre utilizarea instalatiei de climatizare

18/07/2016
Tot ce trebuie sa stii despre utilizarea instalatiei de climatizare
Confortul conducatorului auto si al pasagerilor depinde foarte mult de temperatura si umiditatea aerului din automobil, mai ales vara, cand temperaturile ridicate ne coplesesc. Disconfortul termic al soferului poate amplifica riscul producerii unui accident datorita pierderii concentrarii si cresterii oboselii. Fiind tot mai solicitat, aerul conditionat a devenit indispensabil in zilele noastre, insa este important sa stii sa il folosesti in mod corect, dar sa stii si cum sa il intretii.
 
Cum se intretine instalatia de climatizare
Aerul conditionat al masinii este un sistem foarte important caruia soferii, deseori, nu ii acorda suficienta importanta in ceea ce priveste intretinerea lui. Este foarte important ca operatia de verificare si incarcare a sistemului de aer conditionat sa fie efectuata o data pe an si doar intr-un service autorizat!
Instalatia de climatizare necesita intretinere regulata, in cadrul reviziilor la service. Pentru o functionare fara probleme, filtrul de habitaclu se schimba regulat, cel putin o data pe an, cureaua compresorului se verifica, precum si eventualele scurgeri ale agentului refrigerant.
Puneti in functiune instalatia de aer conditionat o data pe luna, pentru 5-10 minute, pentru a asigura o functionare perfecta a acesteia tot timpul anului. Daca se utilizeaza continuu, este necesara verificarea si, daca este cazul, reincarcarea sistemului cu agent refrigerant.
Daca sistemul nu produce frig, incetati folosirea acestuia si contactati un punct de service.
 
In cazul in care intampinati anumite probleme cu sistemul de climatizare si aveti nevoie de diverse piese de schimb, gasiti aici compresoare climatizare si condensatoare climatizare, la cel mai bun raport calitate-pret.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙