Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Prioritizarea reparatiilor masinii

06/09/2017
Prioritizarea reparatiilor masinii
Defectiunile autoturismului sunt inevitabile si apar in mod constant, iar fiecare vizita la mecanic poate scoate la iveala noi probleme ale masinii care trebuie remediate. Daca bugetul nu ne permite la momentul respectiv, e important sa stim ce reparatii sa efectuam imediat si pe care le putem amana.
 
Defectiunile care trebuie reparate imediat sunt cele care pot avea efecte grave asupra ta si asupra masinii. Acestea sunt urmatoarele:
- un sistem uzat de frane;
- un sistem defect de directie;
- anvelope foarte uzate
-lichidele neschimbate care asigura ca masina functioneaza corespunzator.

Defectiunile ce pot fi amanate sunt acelea ce nu pot crea un pericol iminent, fiind vorba in principiu de probleme minore care au legatura mai mult cu confortul din masina. Acestea pot fi:
- defectiunea sistemului de climatizare;
- probleme minore cu caroseria.

Important de retinut este ca atunci cand apare o problema, sa nu ezitati sa mergeti la un service autorizat. De asemenea, este necesar ca si piesele inlocuite sa fie de inalta calitate pentru a garanta o perioada de utilizare mai lunga. Noi va oferim accesorii si piese auto Cluj care pot fi achizitionate cu usurinta online. In plus, va punem la dispozitie consultanta de specialitate in vederea alegerii celui mai bun produs pentru dumneavoastra. 






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙