Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Dezghetarea masinii pe timp de iarna

09/12/2016
Dezghetarea masinii pe timp de iarna
Din cauza temperaturilor scazute, masinile ingheata peste noapte, lucru ce ne da multe batai de cap dimineata, mai ales daca nu avem prea mult timp la dispozitie pentru a o dezgheta corespunzator. Pentru a face acest lucru in mod eficient, dar si rapid, trebuie sa urmezi cativa pasi care te vor ajuta in acest sens.

In primul rand este important ca masina sa fie incalzita atunci cand pleci cu ea, iar pentru ca masina sa fie calda in interior trebuie mai intai ca motorul sa se incalzeasca. De aceea primul lucru pe care il poti face este sa pornesti motorul, sa comuti climatizarea pe incalzire (directionand-o spre parbriz)  si sa pornesti dezaburirea.

Exista situatii cand portierele masinii pot fi blocate din cauza inghetului. Daca acestea sunt acoperite de gheata, pulverizeaza peste acestea putin spray special pentru dezghetarea incuietorilor si in nici un caz nu incerca sa fortezi incuietoarea. Daca nu ai la indemana o solutie speciala pentru dezghetare, incearca toate incuietorile, porneste motorul pentru a se incalzi in masina si asteapta pana se dezgheata si celelalte portiere.

Parbrizul este un alt element care are de suferit in perioada sezonului rece. Pentru a evita zgarierea cu racleta pentru gheata, aplicati putin spray pentru dezghetarea parbrizului. Acesta va dezgheta geamurile in doar cateva secunde si va preveni reinghetarea lor. Astfel, puteti avea o vizibilitate optima, cu un minimum de efort depus. Nu turnati apa calda pe masina, deoarece riscati ca acesta sa se sparga.

Este important sa nu uitati de antigel si de aceea trebuie sa verificati in mod constant nivelul lichidului de racire din vasul de expansiune. Completarea acestuia se realizeaza cand motorul este rece.
Cat despre echiparea masinii cu anvelope de sezon, trebuie precizat faptul ca acestea nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma, mai ales ca acestea sunt obligatorii odata cu formarea poleiului si caderea zapezii. Achizitionarea este facila si la indemana deoarece puteti achizitiona anvelope de iarna online, cat si de la orice magazin de piese auto din oras.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙