Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

De ce sa achizionezi piese auto online?

10/01/2018
De ce sa achizionezi piese auto online?
Masina este unul dintre obiectele de care depindem zilnic deoarece o folosim pentru a eficientiza si scurta timpul deplasarilor noastre. Deoarece o utilizam atat de des, de cele mai multe ori, apar defectiuni minore la perioade scurte dar care, daca nu sunt rezolvate, pot afecta functionarea corecta a masinii.

Defectiunile care nu necesita o vizita la service-ul auto trebuie totusi rezolvate rapid. In intampinarea acestei probleme e necesar sa ai la dispozitie un magazin de incredere care sa va livreze piese auto de calitate.

Un prin avantaj al comenzilor online este diversitatea si multitudinea tipurilor de produse pe care le ai la dispozitie in comparatie cu magazinile fizice. Un alt plus este ca produsele pot fi usor gasite datorita motorului intern de cautare. In acest fel poti gasi acelasi tip de produs de la mai multe branduri, pe care mai apoi le poti compara pentru a lua cea mai buna decizie. Noi iti punem la dispozitie consiliere si sfaturi in acele ocazii in care nu gasesti produsul dorit sau in situatiile in care ai nevoie de mai multe detalii privind produsele.

Preturile mici reprezinta un alt avantaj datorita faptului ca produsele sunt achizitionate de noi direct de la producatori si nu au trecut prin mai multi distribuitori si. In acest fel raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Un alt avantaj este faptul a puteti comanda la orice ora din zi sau din noapte deoarece site-ul nostru va este pus la dispozitie tot timpul. Comenzile se pot plasa cu usurinta de catre oricine si nu necesita un timp indelungat pentru inregistrare.
Ultimul avantaj il constituie modul in care produsele ajung la tine deoarece noi ne asiguram ca fiecare comanda sa fie livrata in timp util si in conditii de siguranta pentru a pastra produsele intacte.

In cazul in care ai nevoie de o piesa sau de o componenta de schimb pentru masina ta, noi iti stam la dispozitie cu magazin online cu piese auto intr-o mare varietate, de inalta calitate si de la distribuitori de top.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙