Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Ce piese auto trebuie schimbate atunci cand faci revizia la masina

07/03/2017
Ce piese auto trebuie schimbate atunci cand faci revizia la masina
        Pentru a prelungi durata de functionare a autoturismului tau si pentru a lua masuri impotriva numeroaselor defectiuni pe care le poti intampina in timpul sofatului, trebuie sa iti verifici si sa iti revizuiesti masina in mod constant. Cu cat esti mai responsabil in aceasta privinta, cu atat vei avea mai multe sanse ca masina ta sa functioneze in stare buna, iar piesele auto sa reziste o perioada mai indelungata.
       Fiecare sofer responsabil, indiferent de tipul de autoturism detinut, trebuie sa ia in calcul faptul ca dupa fiecare sezon, mai ales cel de iarna, masina nu mai functioneaza cum trebuie si unele piese pot prezenta semne de uzura. Mecanicii specializati recomanda o vizita periodica la un service autorizat pentru ca masina ta sa-ti ofere toata siguranta necesara atunci cand te afli in trafic.
 
Ce piese trebuie sa schimbi in urma reviziei auto?
            Principalele piese auto care trebuie schimbate la masina in urma unei revizii sunt uleiul de motor, filtrul de ulei, filtrul de habitaclu, filtrul de aer, anvelopele, bateria auto sau bujiile.
            Schimbarea uleiului de motor reprezinta una dintre cele mai importante actiuni din cadrul unei revizii. Prin urmare, daca nu stiati, uleiul de motor trebuie schimbat obligatoriu o data pe an sau la fiecare 10.000 km parcursi. Odata cu schimbarea uleiului trebuie chimbat obligatoriu si filtrul de ulei pentru a evita degradarea rapida a celui proaspat inlocuit.
            Daca sezonul de primavara sta sa debuteze, este important sa inlocuiti si anvelopele. In cazul in care cele de vara sunt uzate si nu mai performeaza foarte bine pe sosea, atunci trebuie sa luati in calcul achizitionarea unor perechi de anvelope noi. Pentru a evita cautarea indelungata a acestora prin magazinele din oras, alege solutia cea mai simpla de a comanda de la un magazin online de piese auto care ofera produse la preturi accesibile.
            Cureaua de distributie este o piesa auto care, odata rupta, va cauza mari probleme si reparatii foarte costisitoare, asa ca este recomandat ca aceasta sa fie schimbata dupa ce au fost parcursi 100.000 – 150.000 km, chiar daca este o achizitie scumpa. Este si cazul curelei de accesorii, precum si a curelelei de transmisie.

Fii un sofer responsabil si alege sa verifici si sa inlocuiesti periodic piesele auto ale masinii tale, pentru siguranta ta si a celor din jur!
 
 

 






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙