Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Cand schimbam bujiile?

10/07/2018
Cand schimbam bujiile?
Bujiile reprezinta o piesa cheie in ceea ce priveste functionarea masinii deoarece acestea au rolul de a aprinde combustibilului. Shimbarea bujiilor trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare sofer, care are datoria de a verifica periodit starea pieselor masinii.

Bujiile se impart in doua tipuri:
  • Bujii cu scanteie
  • Bujii incandescente
Cand le schimbam?
Bujiile sunt piese consumabile care in timp se uzeaza si pot afecta functionarea lina a masinii. Deci acestea au un termen de utilizare, care se regaseste in instructiunile tehnice ale acestora si care trebuie respectateSchimbarea lor reprezinta un proces rapid care se poate realiza cu costuri scazute, dar este unul absolut necesar Din aceste motive este important sa urmarim starea lor, in special atunci cand observi:
  • Rateuri
  • Putere mica a motorului
  • Zgomote diferite ale motorului
  • Functionarea necorespunzatoare a motorului
Un alt mod de a stabili starea bujiilor consta in simpla observatie a modului in care acestea arata, spre exemplu daca sunt uzate, daca au diverse depuneri (de carbon, cenusa, ulei) sau daca au o culoare diferita decat cea initiala. Aceste lucru poti fi rezultatul supraincalzirii motorului, topirii electroziilor sau pur si simplu depasirii termenului de utilizare a bujiei.

Cumpara piese de calitate din magazin online piese auto si poti alege dintr-o gama variata de produse la preturi accesibile, care sunt livrate in timp util pentru ca tu sa rezolvi problema eficient. De asemenea, stam la dispozitia ta in cazul in care ai nevoie de sfaturi sau asistenta la achizitionarea bujiilor potrivite pentru masina ta.
 







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙